У каждой страны есть запах особый...
Пахнет Италия свежею сдобой
Франция пахнет вином и духами,.
Ну а в Швейцарии пахнет сырами.
Пахнет Голландия запахом пряным,
Кофе, тюльпанами, марихуаной.
Бельгия пахнет Евросоюзом,
А в Люксембурге — фруктовыми смузи.
Пахнет Германия с Чехией пивом,
Продажной любовью пахнут Мальдивы.
Пахнет Бразилия сексом и танцем,
Чаем и тостом пахнут британцы.
Пахнут свободой Америки штаты,
Нефтью воняет песок в Эмиратах.
Пахнет рабочею силой Китай,
Пахнет в Тайланде бокс МуайТай.
Пахнет Япония острым вассаби,
В Индии Гангом воняет неслабо.
Пахнет гашишем Афганистан
Маком душистым разит Пакистан.
Пахнет Колумбия лишь кокаином,
Пахнет пшеница и рожь в Украине.
Мексика пахнет текилой и тако
Пахнет на Кубе душистый табак.
Телом немытым, говном, перегаром,
Гарью удушливой, гнилью, угаром,
Тленом и кровью, плешивым мессией…
Что так воняет? Конечно, Poccuя.
У кожної країни є запах особливий,
В Італії - від здоб, духмяний і звабливий,
У Франції - вином, пахучими духами, Швейцарія пахнить смачненькими сирами...
П'янить у Нідерландах від ароматів пряних,
Тюльпани, кава, дим цидул марихуанних,
У Бельгії вдихнеш свобод в Євросоюзі,
І пахне в Люксембурзі фруктово-ніжним смузі...
В Німеччині і в чехів бродіння пахне пива,
Продажною любов'ю заманять вас Мальдіви,
В Бразилії дурманить від сексу і від танців,
І чаєм з тостом пахнуть розважливі британці...
І віє дух свободи з Американських штатів,
І тхне пісок від нафти Арабських Еміратів,
Робоча сила пахне мільярдом від Китаю,
В Тайланді пахнуть потом боксери муай-таю...
Японія - на запах - саке, місо, васабі, Індійський Ганг на нюх - приємний тільки жабі,
Гашишу аромати летять з Афганістану,
Буяють квіти маків в долинах Пакистану...
Колумбія манИть на запах кокаїну,
Духмяний лан хлібів - це запах України,
У Мексиці - текіла і пахне смачно тако,
На Кубі для сигар винюхують tobakko...
А тілом неумитим, гамном і перегаром,
І сажею до нуду, і гниллю, і угаром,
І тліном, на крові, плешивістю месії,
І звідки ж так смердить? Це так смердить з Росії...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")