У вінку з пісень Іде вересень У правиці дужій Гострий серп несе!.. Вродила пшениця – Важка, златолиця! Пожнемо, пов’яжемо, Порося засмажимо, І сусідів радо Позвемо на свято! Буде перша чарка В нас за господарку. Хай родину множить, Хай хату сторожить Від горя і лиха, Щоб всім була втіха! Друга чарка в нас велика Бо ж вона за чоловіка. Він господар, він володар, В ньому сила, в ньому врода! Його слухаються діти, Він вагоміший у світі. Третю чарочку маленьку Будем пити за гарненьких Любих серцю діточок – В них волосся – світлий шовк, Оченята в них – волошки, Любі донечки й синочки, В нас одна на вас надія, Ви здійсните наші мрії. Третю вип’ємо – музики В колі танців, в колі сміху Закружляють нас усіх. Хліборобам пить не гріх. Добре впорались с врожаєм – Всіх сусідів пригощаєм. У вінку з пісень Селом ходить вересень.
Може Ваші завуваженні і слушні. Треба порадитися із композитором
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")