Я бачу світ прозорими очима, Але він не такий якого хочу бачить я. Весь світ заповнений дверима, І кожні двері - відкриття.
А за дверима перешкод - Ще більне ніж у нашій думці, І нам здається що пройти Під силу лиш безумцю.
Такий от світ із перешкодами. І обійти їх нам ніяк: Не переїхати їх танком, І не розбити пострілом гармат.
І знову цей табачний дим І знову цей поганий настрій І в голові так мало рим Що важко пояснити це словами.
І серце б"ється усе швидше, Всю душу охопив адреналін, Але нема куди його подіти І знову на порозі я один. І знову втягую я дим І серце б"ється швидше-швидше І світ для мене затісний Й тверезими очима світ бачу рідше... рідше....рідше....
Я бачу світ таким незримим, Куди не гляну - за дверима....
"І знову цей табачний дим І знову цей поганий настрій І в голові так мало рим Що важко пояснити це словами. "
І знову тютюновий смок Збиває напрями думок, Тікають рими, слів нема, Лише картинки "сінема"
І серце б"ється усе швидше, Всю душу охопив адреналін, Але нема куди його подіти І знову на порозі я один. І знову втягую я дим І серце б"ється швидше-швидше І світ для мене затісний Й тверезими очима світ бачу рідше... рідше....рідше....
А серце рве адреналін. Життя іде. Мені не лінь Іти вперед. Проте куди, Де щлях мені такий знайти, Щоб оминути диму смок.
Треба працювати.Це тільки начерк, Мій погляд. З найкращими побажаннями,Тетяна
Й тверезими очима світ бачу рідше... рідше....рідше.... ____________ Тоді і красу роздивитися важко. Настрій формує оточення. Якщо Ви знаходитеся у "колі" диму і алкоголю, то, звісно, буде здаватися що перешкоди жоден танк не здолає. А ще, ймовірно, будуть дипресії. Ае життя дарує можливість жити по-різному і вибір за людиною. Займіться спортом, зявляться нові інтереси і друзі і Ви побачите що і думки стануть іншими. Щастя Вам!
це не автобіографічний вірш. Й тверезими очима світ бачу рідше... рідше....рідше.... в значені, що всі люди хочуть навязати свій світ, зі своїми "тараканами" і це трошки затуплює власне бачення)
... з автором усе узгоджено. Будемо чекати на аудіотрек до вірша...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")