Оксаночко, щойно переглянула, аж мені дух перехопило, особливо від деяких кадриків, я багато місяців чекала на неї... за цю пісню Тобі особливе дякую, адже останні чотири рядки у мені постійно звучать, як життєве кредо, як якась мантра, я їх часто пишу на збірці, коли роблю комусь дарчий надпис... Велике дякую також Катрусі, її оздоблення лягло мені так на душу, наче вони там постійно жили до сих пір, все так природно і життєствердно... аж сльози на очі накочуються... Дякую Вам, мою любі яснокрилі Подруги!
Наталочко, Оксанко, це вам велике ДЯКУЮ за таку чудову пісню!!! Я чесно старалася, щоб гарно було ))) Слова чудові, музика прекрасна, голос ще прекрасніший! Пам'ятаю цю пісню на концерті Оксанки.... то було неперевершено!
Усе, що ми робимо доброго у цім світі - в імя ЛЮБОВІ... Дякую, Сестричко моя яснокрила!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")