Чудова, майже народна пісня! Пам*ятаю, був у мене колись вірш, коли лише починав писати - "Поранена квітка":
У тебе в руках є поламана доля,Це зірвана квітка у тебе в долонях,Що вже не цвістиме в квітучому полі.Ти силою взяв в неї молодість юну,В обличчя лілове зневажливо плюнув,Заплакали роси із присмаком солі.На темнім узбіччі незаймане тіло,Минуле позаду, майбутнє згоріло,Життя коригує жахлива миттєвість.Так ніжно цвіла і так щиро сміялась,Щоранку росою новою вмивалась,Заляпала душу чиясь безсердечність.Ти викинув квітку і не обернувся,Назад не вернувся, не впав, не зігнувся,Лиш руки помив, щоб не пахли красою.На темнім узбіччі поранена квітка,Із цвітом дитячим надламана вітка,Божественно гарно прощалась з весною.
Може колись і буде, та, на жаль, не сьогодні. Дякую!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")