ПРАВЪ СЛАВИМО!!!
................................ В Сваргу Синю Святу Серце рветься, мов птах. Маєш світлу мету, Прави стелеться шлях, Ти Дажбожий онук, Від Богів пломінь-Дух Дає силу тобі, дає міць і снагу, тож іди без страху! ПРИСПІВ: Ми Праву Славимо! Є ПравоСлавними! Ми – ПравоСлавні є! Так!!! Ми тримались завжди Наших Світлих Богів, Скільки б морок не бив – Були вірними їм. У серцях пронесли Через тисячу літ Віру наших дідів! ПРИСПІВ: Ми Праву Славимо! Є ПравоСлавними! Ми – ПравоСлавні є! Так!!! Усміх наших Богів Нині лине у Світ, Душам Віщих Волхвів Підготуймо прихід! Вони линуть до нас Попри простір та час Щоб у Світло вести! ПРИСПІВ: Ми Праву Славимо! Є ПравоСлавними! Ми – ПравоСлавні є! Так!!! В сутінкові ці дні На Чорнобу повстань, На імлу, що в тобі – Згубу ницих бажань Духу-волі мечем пута ці розітни – Легко й вільно іди! ПРИСПІВ: Ми Праву Славимо! Є ПравоСлавними! Ми – ПравоСлавні є! Так!!! А Сила Світла – Любов! Права – Вишній Закон! З правіків, з прадідів Наш Священний Покон! Вже Свята ненька-Русь прокидається знов! І навіки в віках стоголосо луна: Слава Роду Всевишньому!!! Слава всім Світлим Богам!!! ПРИСПІВ: Ми Праву Славимо! Є ПравоСлавними! Ми – ПравоСлавні є! Так!!!
Додав: Radij (28.02.2013)
| Автор: © Яросвіт
Розміщено на сторінці : Вірш-пісня
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1036 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА