До
світла підхоплюсь із ліжка,
Побачу місяць у вікні,
І, висковзнувши з хати нишком,
Пірну у
білі туманИ.
ПРИСПІВ:
Про що гудуть над вишнями джмелі
У світанковій, ще без барв імлі,
Про що в ярку струмочок дзеленчить,
Про що серденько тужить та мовчить?
Роса омила білі ніжки,
Віть яблуні торкнулась вуст.
Мені б ще ніжитись у ліжку,
А я, мов навіжена, мчусь.
ПРИСПІВ:
Минаю верби і тополі,
А зупинюсь лише на мить,
Почувши, як твій трактор в полі
За туманАми гуркотить.
ПРИСПІВ:
2002
ЮРІЙ ІВАНОВ
|