ОЙ.та й на Івана,ой ,тай на КУПАЛА Гарненька дівчина вінок заплітала Та й при оцій дії слова промовляла: Милий мій віночок пливи по воді Доленьку жіночу принеси мені. Пливи мій.віночку,пливи не ставай До моєї хати сватів посилай. Ти пливи.віночок,до мого Іванка В нього очі сині і струнка осанка у нього ті очі ніби волошкИ Припливи,віночку до його руки. Ой,люблю Іванка,люблю над усе Бо у3 нього серце,серце золоте. шукала я квіти дивної краси З любов,ю вплітала всі свої думки. Милий мій,віночок до Йванка пливи, Щоб ми з ним у парі щасливі були. Мій вінок найкращий,дивної краси Ти його .Іванку тай не пропусти! Ой,та й на Івана,ой,та й на купала Гарненька дівчина вінок заплітала.
|