Івана Купала-знову свято, Зібралося людей багато, Вони співають і танцюють, Про кращу доленьку міркують.
Вінки дівчатонька плетуть хай по воді вони пливуть, хай він до хлопця припливе, Дівчині долю принесе.
Палає вогнище на лузі, Стрибають хлопці в дружнім крузі Пісні і сміх лунають дзвінко І луг цвіте синім барвінком.
|