Добра порада для людей....Та зараз, на сучасному рівні, все більше , і більше поглинає людей духовно - моральна криза......А за нею тягнуться і інші проблеми суспільства....
Час настав, аби визнав Кожен син України - Пресвятая Вітчизна Мусить бути єдина. Свою душу послухай - Нам вже годі розбрату І наруги над духом... Час прорвати всі ґрати!
Побратайтеся, народи, Рідні дочки і сини! То - найкраща нагорода Для моєї сивини. Боже, надіюся,що так і буде!!! Вже настала пора всім побрататися, і від цього стати сильнішими! Бравіссімо, пані Катерино!
Чесно кажучи, коли прочитав назву вірша, то подумав, що йтиметься мова про те, як змовкли співи людей. Адже зараз дуже мало співають люди народних пісень. Їх чую лишень на концертах у районному та сільських БК. Шкода. Такими темпами українська пісня буде хіба що в музеї...
Маєте рацію,п.Василю, і як я Вас розумію, бо й сама дуже обурююсь, коли йде шоу "Таланти твої Україно", а пісні виконуються переважно англійською, так і хочеться спитати:-Хто ми??? Дякую за коментар!
Чудовий вірш п. Катерино. У Вас світла душа...болить за людей,за народ. Я би хотіла продовжити обговорення проблеми, яку підняв п. Василь. На мою думку українська пісня жила , а головне процвітала, до поки жили українські села. Сільські весілля, вечорниці з "гармошкою". Все ж це ще і я "застала" у своєму житті. 10 років живу у місті- люди іші, розуміння інше і спийняття теж інше.Не вірно звертати усе на кризу у державі.Та доречі кому і коли співати народну українську пісню, коли всі поїхали у талант- шоу.
Наболіле... Саме у розбраті і найбільша біда нашого народу. Немає єдності, немає й спільної мети. Проникливо.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")