Під вікном калина біліла,
Пелюстки весняні губила,
Не журись ,калино, це ж тільки цвіт!
Скоро прийде літечко,
У сонці дозрієш
І своє ти личенько,
Рум’янцем покриєш.
У кожній ягідонці,
Дух, мов сонце, сходить,
Символ Україноньки-
Добру славу родить!
Під вікном калина біліла,
Пелюстки весняні губила,
Не журись ,калино, це тільки цвіт!
Журавлі над долами,
Пролетять ключами,
Волю не поборену,
Понесуть морями!
Зацвіте калинонька,
Плакати не буде,
Знає, після зимоньки,
Знов весна прибуде!
Під вікном калина біліла,
Пелюстки весняні губила,
Не журись калино, це тільки цвіт!