Прикріплений файл: 00410262 Я кохаю тебе я кохаю.mp3
Пролітайте
сніги пролітайте,
Хай
у серце заходить весна,
В моїх мріях гаряча струна,
Хай під кригою пісню співає.
Вже набридло завжди нарікати,
Вже набридло буть завжди в сльозах,
Хай осяде іскра на очах,
Нехай тліє, аби не згасати!
Знов щебече в саду соловейко,
Розливає забуті пісні,
Ті гарячі пориви весни ,
Розіллються духм'яно в серденьку.
Подарую тобі не забуте
Те кохання ,що квітло в саду,
Вийму з снігу й наново вкладу
Мерзле
серце, роками закуте!
Я
кохаю тебе і вітрами
Струшу сніг, що осівся в душі
Поверну ті минулі роки,
Не засипле нас більше снігами!
Наше сонце сідає за гору,
Та проміння лишає в серцях,
Повернеться кохання мов птах
І співатиме пісню бадьору!
|