Ще такої весни не було!
Повівають весняні вітри, Повертаються в край мій лелеки, Серцем чую, повернешся й ти, Край залишиш чужий і далекий.
Радощів, любощів, сонячних споминів в хаті шуміло мов гай, Веснонько красная, ти стільки променів Внесла, хоч в жмені збирай!
І поллютяся із серця пісні, Поцілунки, обійми, вітання. Ще не було такої весни, Щоб весна поховала прощання!
Родичі зійдуться , гамірним звичаєм Чаші піднімуть - Вітай! Скотяться каменем роки із відчаєм, Рідна земля - Оце рай! |