Ридають янголи, а у трунАх пливе
Небесна сотня на плечах майдану,
Широкий Дніпр і стогне, і реве,
Збивають хвилі крижані кайдани.
Небесна сотня всім нам Богом дана,
Загинула, та у серцях живе..
ПРИСПІВ:
Попрала смертю смерть, і знов жива,
В борні священій волю здобула,
По всій землі розносяться слова:
Сотні небесній слава!
Сотні небесній слава!
Сотні небесній слава!
Ридають янголи, дрібненькі потічки
Стікаються в одну потужну зливу,
Тремтять в серцях надії, мов свічки,
Відчувши долю для людей щасливу.
Небесна сотня вмить усіх звільнила,
Останні рабства вирвала гачки
ПРИСПІВ:
Ридають янголи, у захваті майдан,
Небесна сотня Київом крокує,
Позбулася усіх смертельних ран
І перемогу з радістю святкує,
Утік жахнувшись боягуз- тиран
І з закордоння щось чуже кукує?
ПРИСПІВ:
02-03.2014
|