Мамо мамо моя,свої очи закрию руками,
Мамо мамо моя ,і в думках полечу я до мами.
Мамо мамо моя,ти мене завжди розумієш,
Мамо мамо моя,обіймеш, захистиш, обігрієш.
Мамо мамо моя,нема кращого слова й до нині
Мамо мамо моя,вже й на мене так каже дитина
Мамо мамо моя,покотилися сльози щоками
Мамо мамо моя,плачу з радості, є в мене мама
Мамо мамо моя ,говорила,навчала,кохала.
Мамо мамо моя,до життя ти мене готувала
Мамо мамо моя.всі поради твої я ціную,
Мамо мамо моя,і в думках ,обіймаю,цілую.
Мамо мамо моя. ждеш щасливої вдома години,
Мамо мамо моя.коли донька прийде на гостини.
Мамо мамо моя,свою маму я дуже кохаю
Мамо мамо моя,не зайде сонце як я не згадаю,
Мамо мамо моя,кожен день ,кожен час,що хвилини
Мамо мамо моя, моє серденько до тебе лине.
Мамо мамо моя,ось прийшла я до тебе, до хати,
Мамо мамо моя.і біжу я тебе обійняти
Мамо мамо моя.із-за сльоз не має розмови
Мамо мамо моя,ти не плач, я з тобой , я вже вдома.
Мамо мамо моя.крізь закритії очи руками
Мамо мамо моя,покотилися сльози щоками....
Це ж я ходжу по хаті ,,І все пиговорюю..Мамо- мамо моя....Сумую ,ось так і вилилось в слова від душі ,від сліз.. Це таким був мій сум..................... Дякую за коментар!!!!!!
Мені теж дуже приємно...за те як Ви оцінили мій вірш..
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")