Tи завжди мій! Моє одне кохання!
Як сонце в небі, іншого нема,
Розквітле почуття, мого пізнання,
Коли злилися вперш наші уста.
Ти завжди мій! Лягає сон на очі,
Хмаринки білі вкрили вже чоло,
З тобою, милий ,місяць серед ночі
Нам світить ясно, береже тепло.
У нас- одна любов, одне життя,
У нас - одне кохання, ти і я,
І квітне юність завжди у серцях,
Роки сплели нам долю в почуттях!
Краса природи, мов іконописець.
Зима і літо, осінь... весна знов!
Незмінне небо- сонце, зорі місяць,
Й наша в душі ,розквітнута любов!
То ж пригорни, нехай вогонь палає!
В обіймах ніжности роки пливуть.
Нехай любов нас вічно зігріває,
І тільки небо нам зупинить путь!
У нас - одна любов, одне життя,
У нас - одне кохання, ти і я,
Хай квітне юність завжди у серцях,
Роки сплели нам долю в почуттях!
|