Пісня:Утікайте, терористи, бо бандери близько! ( Гумор - коломийка)
На дорозі мокрий сніг і дуже там слизько.
Утікайте, москалі, бо бандери близько!
Зупиніться, терористи, не біжіть за нами,
Бо перекинемо вас всіх догори ногами.
Про бандерівців страшних - КІсельов розкаже
І як дітей своїх їмо - картинку покаже.
Він брехати дуже вміє, в нього це виходить.
Вся москальська пропаганда по Росії ходить.
Що бандери роги мають, кажуть терористи
Бояться їх як вогню - бандити й оферисти.
Приїдьте всі в Україну, хто хоче правду знати.
І висновок зробіть самі, що би не брехати.
Не вішайте москалям лапшу ви на вуха.
Не тримайтесь за брехню, як воші кожУха.
Не дивіться в телевізор - цю брехливу "РАШУ",
Знайдіть новини в інтернеті про країну нашу.
Кохайтеся всі дівчата, та не з москалями.
Бо слова у них брехливі, зроблять біду з вами.
Москалі не мають слова і мати не будуть.
Про те, що нині обітцяли, - завтра вже забудуть.
З москалями вже не треба договір писати.
Шкода часу і паперу їм в руки давати.
Патріотам усім треба в руки біту взяти
І москальких терористів в Москву відігнати.
На просторах інтернету бачила фото танка, на якому наші вояки написали слова "На дорогу паде сніг, на дорозі слизько, Утікайте, москалята, бандерівці близько" (якось так).
Актуально! І повеселила Ваша коломийка Ще б її співану почути...
Дякую за візит! Я теж нині бачила фото цього танка. На ньому було написано : Паде сніг на поріг, на порозі слизько, Утікайте , москалі, бандери вже близько!
Щиро дякую за п"ятірку! Вітаю вас з наступаючим святом- 8 Березня!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")