Прослухати:
ЗАЧЕКАЛАСЬ Я!
Ось так ти до мене,
Ніжно пригорнись,
Хай пала любов,
Ти ж бо, небарись!
Йди, йди, я чекаю,
Нічка замала,
Зацілую я...
Весна!
Щастя мариться,
Весна далиться,
Ну ж бо милий мій, трохи підспішись,
Серце стукає
І не слухає,
Ой коханий мій, де ж ти забаривсь
Вже ось небо в зорях
Ясна буде ніч,
Я жду не діждуся,
Слізоньки із віч.
Йди ,йди я чекаю,
Нічка замала
Зачекалсь я...
Нема!
Щастя мариться,
Весна далиться,
Ну ж бо милий мій, трохи підспішись,
Серце стукає,
І не слухає,
Ой коханий мій, де ж ти забаривсь
Впала зірка з неба,
У серці вогонь,
Мені цього й треба,
Срібло біля скронь.
Ти йдеш, підбігаєш
Уже майже тут
Сонця жмут,
Жде весна!
Щастя мариться,
Весна бариться,
Ну ж бо милий мій, ніжно пригорнись,
Серце стукає,
Пильно слухає,
Ти коханий мій, вчасно підспішивсь!
Завантажити аудіо
|