Пісня: Москалі - це вже діагноз і не виліковується. ( гумористична коломийка)
Приїхали вже на Донбас з Росії бандити,
Щоб українців наших всіх стріляти і бити.
Вже москальських оцих гнидів багато розвелося,
Треба знищити їх всіх, й ніяк не зберемося.
Як не позбудемось цих гнидів, то скоро будуть воші,
Кров будуть пити з українців за москальські гроші.
Ці гниди вивести так важко, лізуть аж за вуза,
Вчепилися нас москалі, як воші всі кожуха.
Москальські гниди приліпились,- годі відірвати.
Напевно треба дихлофосом їх звідси виганяти.
Москаль все був москалем і москалем здохне,
І буде гадить до сих пір, ах доки не всохне.
Москаль - кімнатна така міль, яка всім мішає,
Її трують всі дихлофосом, а вона літає.
Москаль - це такий діагноз, з яким не можна жити.
Його позбутись світ не може і що ж з ним робити?
Весь світ знає москалів і всі знають люди.
Москалі - це ті щурі, - гризуть все і всюди.
Вони гризуть усе, що бачать, гризуть одяг й сало,
Лише б ніхто їх не побачив, й погано лежало.
Москалі всі пияки,- лиш пиво й горілка.
Бражка й квасний огірок і під боком дівка.
Москалі ніде нехочуть нічого робити,
Лиш би добре виспатися, й на " халяву" пити.
Москалям плюють у очі, вони кажуть паде дощ.
Дають лайно усе їм з"їсти, вони смакуть - смачний борщ.
Ім вішають лапшу на вуха, а вони все вірять,
Всі глотають цю брехню і не перевірять.
Відкрийте ж очі москалі, вийміть вату з вуха.
Не чіпляйтесь за брехню, як воші коЖуха.
Москалі - не росіяни, й про це треба знати...
Москалі - це вже діагноз,- не вдасться лікувати!!!
Автор: Алла Баранкевич(2015 р.)
Є москалі - як прагнуть весь світ зїсти , є росіяни - або пияки , або налякані , або мовчать , - навіть самі росіяни не люблять москалів ... Отаке-то буває , а москалі - це тираноподібна раса , яка так багато хоче . Приємно було читати !
Дякую! Приємно, що вам сподобалось! Москалі- це не росіяни, це істоти!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")