ЛАДО Гей, гойя гей, Гей, гойя гейя, Бачиш, палає священий вогонь, Гей, гойя гей. Сни, на початку весни, Сни, примавери пророцтва, Знов нам віщують кохання вони, Сни, на початку весни.
Косами грає твоїми Стрибог, Імя несе над горами й відлуння летить – Ладо.
Гей, гойя гей, Гей, гойя гейя, Тільки удвох можна щастя знайти, Гей, гойя гей,
Спи, на моєму плечі, Спи, довго мріяна Леле, Зорі на долю гадають вночі, Спи, на моєму плечі.
Велес вірші заплете у вінок, Піснею в яслах тебе заколише моя – Ладо.
Гей, гойя гей, Гей, гойя гейя, Не відпускай мою руку повік, Гей, гойя гей, Пий, зілля присмак терпкий, Пий, Перуна подарунок, Добре знамення у час нелегкий, Пий, зілля присмак терпкий.
Знищить всі чари багаття святе, Наша любов подолає розлуки і відстань – Ладо.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")