Нас віра врятує і сила, Так, ніби всесвітня броня, Підставивши нам свої крила, В любові до Бога щодня. Приспів. Все вийде у нас неодмінно, Лиш вірити треба, мій люде! У світі все – закономірно; Так мрію, так хочу, так буде! *** Ця сила – дарунок із неба. Побачить її і сліпий. А те, що старатися треба, Малий це збагне і старий.
Приспів. *** Бог сяйвом освітить величним. Не буде страхів і на гріш. Буденне все стане незвичним, І люди проснуться скоріш. Приспів. *** Всміхнуться нам ріки і гори Щасливої долі задля… Вдягнеться у дивні узори, Моя українська земля.
Приспів. Все вийде у нас неодмінно, Лиш вірити треба, мій люде! У світі все – закономірно; Так мрію, так хочу, так буде!!!
І я теж так думаю,п.Галино. Довго вагалася виставляти цей вірш чи ні, але бажання бачити Країну сильною, здоровою і красивою - перемогло. Дякую за підтримку!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")