Шабелька висить до землі
Де ви, вороги москалі?
І не пхайтесь, бо не пройдьот,
Я ж бо молодий патріот.
Нас завоювати хотів?
Маю кілька сотень братів.
Що, хотів нажити проблем?
Навіть і не пхайся, порвем!
Любимо ми рідний наш край.
Ти коротуну передай.
Дух в нас український в крові.
Зловимо його й у Москві.
І на горе всім ворогам,
Вріжемо йому батога.
Більше не захоче війни,
Так що, хай тримає штани.
Тільки підростем до пуття,
Побудуєм краще життя.
Так і передай москалю:
Неньку-Україну люблю!