Cерце спомином краю У самотності знов. Безгоміння безкрає Поруділих дібров. Сірих днів прохолода Вкрила мороком шлях. Зберігаю твій подих На холодних устах.
Твої коси русяві І озерця очей. Уві сні і в уяві, У безсонні ночей. Озиваються стиха У печалі німій. Ти, відрада і втіха, Повертайся хутчій!
Трави схилені низько Непорушні в росі. Ти сьогодні неблизько У весняній красі. Впала в травні зорею І зігріла на мить. Без любові твоєї Серце в осінь болить.
Твої коси русяві І озерця очей. Уві сні і в уяві, У безсонні ночей. Озиваються стиха У печалі німій. Ти, відрада і втіха, Повертайся мерщій!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")