Реве та стогне Президент наш, зубами гучно скреготить, Вночі не спить, із шкіри пнеться, аби Прем’єру досадить. {двічі} По світі всьому, із трибун всіх свій Уряд брудом полива - Немов це не його держава, а він у ній не Голова. {двічі} Ніяк не може зрозуміти, що не потрібен такий гук, Що гине імідж України, що він рубає власний сук. {двічі} Як соромно на це дивитись, серце болить кожний момент. За що, народе України, діставсь тобі цей Президент? {двічі} Бо ж ми стояли на майдані, все мало бути до пуття, Мав об’єднати Схід та Захід, зробити краще нам життя! {двічі} Ніщо з того в нього не вийшло - протистояння з’їло час. Боровся він за власний рейтинг, не стало часу вже на нас. {двічі} Тож не творім собі кумира надіймось тільки на Закон. На виборах йому скажімо: «Нам не потрібен пустозвон!» {двічі} 11.12.2009р.
|