Не сподівався уже на розміщення цієї пісні на сайті, але дуже радий, що тепер є можливість послухати її ще більшій кількості людей, поділитися своїми враженнями від почутого...
Вікторе, та часу не було... Ви ж самі розумієте... мала дитина... А з моїх пісень, Насті найбільше подобається ця пісня, вона, навіть трішечки ревнує до Насті Ілащук, виконавиці, і жаліє, що не вона її співає. От.
Учора слухала перед сном, зараз слухаю: так ніжно, тепло, з любов'ю. Молодці усі, хт омає відношення до цієї пісні: автор слів, композитор, виконавець! Вітаю!!!
Дякую, Алло. Ця дівчинка займається вокалом всього пів року, але, як чуєте, результат є. Та і займається вона у вчительки, яка є метром у своїй справі, це - Когос Марія Аронівна. У неї займалися: Ані Лорак, Катя Бужинська, Марта (але тоді вона була іще Іриною Столяр).
Вікторе! А Ви, хіба, не талант?! Тут, на сайті, взагалі, стільки талановитих людей, що, якби композитори сюди частіше заходили, і складали б на ці вірші пісні, то сайт, напевно, вже потрібно було б переіменувати на "Анумо знову всі співать!"
Моя мама дуже любить співати "Чорнобривців насіяла мати...", тож довгий час мені хотілося про цю її любов, так появився вірш, а далі - уже заслуга Оксани і Насті. Дякую тобі.
Ой, як класно!!!!!!!!! Пам'ятаю, як слухала пісню по телефону, коли ми з Умані поверталися)) Катя Рубан Віктору дзвонила і включала... Супер!! Дуже-дуже класно!! А Оксанка який кліп зробила, помимо музики.... Немає меж твоєму таланту, Оксаночко!! До речі впізнала обличчя на фото Ганни Осадко (красуня в чорнобривцях і вишиванці...), дуже талановитої поетки і рукодільниці! Так несподівано можна в кліпі ще чиєсь обличчя знайти))
Та це ти у нас мастак по перетворенням фото А Ганну Осадко я знайшла в інтернеті, вже дуже вона мені сподобалася, тому я і розмістила її фото у кліпі. Дивись, впізнали... До речі: Тамара теж її впізнала А за компліменти - ДЯКУЮ!!!
Дякую, Світланочко!!! Я дивлюсь, що, чим менше часу - тим більше його цінуєш, тому і вмієш його розприділити. Так і я роблю. А ще, в мене вже тиждень працює няня, тму, думаю, тепер точно легше буде!!!
І Вам дякую, Ярославе, за те що заглянули у гості, за те що сподобалося і за чудовий коментар, який так підняв мені настрій. Чесне слово, так приємно!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")