У нашій далекій і рідній домівці, Я бачу тебе серед вод і лісів. Моя Україно,моя Україно Чому ти забула про дочок й синів. Натружені руки не мають спокою, Нема і достатку,лиш піт на чолі . Моя Україно,моя Україно Я бачу тебе у пітьмі мов у сні. А що ти залишиш для наших нащадків? Для наших нащадків,моя чарівна. Моя Україно,моя Україно Здалеку видно твої купола. Йо змилуйся Мати,ти Божая Мати Над тими дітьми,що вже там поросли. Моя Україно,моя Україно Я хочу щоб лебеді і нас ще спасли. Якщо не загину,до тебе вернусь я, До тебе вернусь я,моя ти краса. Моя Україно,моя Україно Ти рідний наш краю,колиско моя.
|