У мене є потреба писати Складати у рифми всілякі пісні А ще є потреба кохати Прекраснії губі і очі ясні! У всіх потреби є різні: У когось це просто харч й пиття У мене ж потреби є більші: Це прагнення жити, любов до життя! Ти скажеш слова тут банальні І в наш час сарказму недоречні вони Та подумай, що може буть краще Якщо ти кохаєш й складаєш пісні!
|