Врода твоя Дивовижно прекрасна, І від того стає Навіть трохи лячно. Прихильник вільного стилю, Зачарувати ти вмієш.
Твої небокраї, мої водоспади, У цю ніч не буду я спати. Гарячий юначе, За тобою я плачу.
Голос твій Мов краплі теплого дощу, Я слухаю тебе, І тобі я шепочу: Фарбами твоїх снів Я розмалюю свої дні.
Ти дав мені багато, Та я хочу більше, Ти подарував мені свято, Я присвячу тобі вірші, Я присвячу тобі музику, Я присвячу тобі весну і осінь, Я віддам тобі все, Що тільки попросиш, Та мене ти не чуєш.
Не мене ти пестиш, Не мене кохаєш. Та думка одна, Птахом о скло, Випити, випити знов, Найсолодший дурман Неповторних чар.
Божевільний танець на порозі південної ночі, Легка втома від щастя на березі пристрасті.
ВЕРОНІКИ. СПАСИБІ ЗА ПОЧУТТЯ. БО ТИ ЛЮБОВ ТАКА РІДНЕНЬКА, РІДНІША ВСІХ ЧАРІВ НА ЗЕМЛІ, ТВОЯ ЖИВИЦЯ ПОСЛУШНЯ І СКОРЕНЬКА, ЗАВЖДИ ПРИЄМНО ВЖИВАЄТЬСЯ В МЕНІ. ЗА ЦЕ ТОБІ ,
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")