Вона любить танці, Індійське кіно. Вона любить дорогу, Футбол й айкідо. Вона любить ризик, Вона любить рух, Вона любить свободу, І серця стук. Вона любить гори, Вона любить моря, Вона любить серфінг, Вона любить горіти, Горіти до тла. Вона любить сльози, Вона любить сміх, Вона любить здивований вираз облич. Вона любить жити І кохати його, Його, його одного. Дівчина на ймення Любов.
Вона любить зливи, Вона любить тепло, Вона любить музику, І гітари соло. Вона любить силу, Вона любить міць, Вона любить Справжніх чоловіків. Вона любить вогник, Вогник в очах. Вона любить Його радість , І його печаль. Вона любить жити, І любити його, Його, його одного. Дівчина на ймення Любов.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")