Ніхто тебе не знає так, як він, І так не відчуває перемін. Ніхто тебе не знає так, Як той на шиї срібний знак, Як амулет твій зодіак. Де б не була ти, він з тобою є, На ланцюжку висить ім’я твоє. Де б не була ти, він завжди, Обороняє від біди, Ти з ним на шиї лиш іди. І віриш ти у те, що штука та, Фігурка дивна псевдо-золота Керує кожним твоїм кроком, Твоєю долею і роком, Лежить на шиї ненароком. Ти точно знаєш, що отой кулон Вбиває заздрість, порчу та прокльон. Неначе сила в нім така, Немов невидима рука, На ній лиш стрічечка вузька. Я хочу знати так тебе, як він, І відчувати кожну з перемін. Я хочу знати тебе так, Як твій на шиї срібний знак, Як амулет твій зодіак.
дивно, що саме цей мій вірш залишився поза увагою.. адже він один з двох найулюбленіших для мене зі всіх,що я написав(другий - Таємничо-розкішні)..
але важко оцінювати власну творчість, творчість повинні оцінювати читачі, заради яких я і пишу..)
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")