ЯК КОЛИСЬ СТУПАЛО
ВІЙСЬКО КОЗАКІВ
Як колись ступало
військо козаків,
Зацвітала в полі червона
калина.
А ворог відступав, у
боях тремтів,
Від отаманів запорізьких
гинув.
Приспів
Гей, гей, козацькая
слава –
Вольності й відвага
Лякали ворогів.
А тому не вмерла,
Не згинула держава,
Рідна наша ненька на
Землі.
Як за Україну гинули
стрільці,
Зацвітали маки у житніх
полях.
А ворог відступав, у
битвах скаженів,
Але не зламав українське
життя.
Приспів
Гей, гей, січовая слава
–
Мудрість і відвага
Лякали ворогів.
І тому не вмерла,
Не згинула держава,
Рідна наша ненька на
Землі.
Як колись бандерівці
волю здобували,
Злинали до неба молитви
матерів.
І дух благородства, віра
не зникала,
Що наші партизани
зламають ворогів.
Приспів
Гей, гей, бандерівськая
слава
Свобода і відвага
Лякали ворогів.
І тому не вмерла,
Не згинула держава,
Рідна наша ненька на
Землі.
30.10.06.
|