Зоряно тут у Вас, Вікторе. Пригадалися слова знайомої пісні: Гори, гори, моя звезда, Звезда любви приветная! Ты у меня одна заветная, Другой не будет никогда.
Оті зірочки, Василю, мало не в кожному вірші наших авторів сіяють цілими сузір'ями і поодинці, а схожість лише в мене одного, - якось дивно виглядає це...
Мелодійна пісня, ви, Вікторе вмієте писати пісні, мабуть нікому не вдавалося до вас так правильно витримати розмір і ритм і так чудово під таку нестандартну мелодію (я її вже відчуваю) написати ці слова. Хоча тут я початківець можливо і помиляюсь, а як ви вважаєте, чи справді ваш вірш-пісня такий ідеальний? Я б переставив слова "жевріє" і "надія" так би краще звучало. Та і ще дещо але промовчу, я ж початківець, що ж я можу знати та ще й радити такому великому поету як ви. Головне щоб у вас була світла душа, і світло ніколи не тліло а висвітлювало наповну. Проте запитаю (вибачте я ж початківець і погано знаю) у Вас справді така прекрасна душа, що рветься поділитись світлом з оточуючими?
Слухай но rewers, якщо тебе це все так цікавить, то раджу тобі як початківцю у приват писати. А то все просиш пробачення, наголошуєш що ти початківець.А сам провокативно пишеш. Зовсім ти не початківець. І своє імя з прізвищем для чогось не висвітлюєш. Для чого б це?
Да всяке буває і не всім все зрозуміло. А декому це на руку, так легше відкривати свою душу щоб потім не бути обпльованим з ніг до голови. Але постає логічний вивід - той що не боїться бути обпльованим, тобто чистий помислами, добрий і чуйний не боїться висвітлювати свої особисті дані. А той що не такий то боїться, так же. Але інколи буває що він сам занадто чистий і оточуючі так і хочуть вимазати його совість отоді то і треба ця прихованість - наче і не було людини, лише бруд залишився...
Дякую тобі, друже, за такий розлогий коментар, але мушу тебе одразу розчарувати - ніякий я не великий поет, а звичайна людина, трохи небайдужа до поезії... Повір і тому, що співати я зовсім не вмію - ведьмідь на вухо наступив колись, але, не знаю тільки як мені це вдається, добре відчуваю мелодійність у будь -якому тексті. Щодо запропонованої тобою зміни у вірші, то я над цим подумаю, але щось безпосередньо випраляти, погодься, можна буде при роботі із майбутнім композитором, або виконавцем.
Красивий вірш!:) головне, що дуже мелодійний, недарма Ви помітили його,як Вірш-пісня..)) "голубе-тебе" - цікава рима, доволі незвична..чогось сподобалась..) Натхнення Вам!:)
Давно нічого подібного не писав, а тут, не знаю лише чому, появилося таке бажання. Що з цього вийшло, ясна річ, судити не мені. Голубе - тебе, рима, на жаль, не нова... Дякую тобі, Іване.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")