Слова… слова, слова людини Це ніщо, це пустота Коли у них немає правди. Слова любові, слова ненависті Вони без значимі, вони безжальні Коли у них немає правди.
Ти й мені їх говорила: і «люблю» й «забула» І навіть долею, мою надію годувала. Ти мене кучу раз міняла, Але й сама того не помічала.
Минуле, моє минуле – Це я в різних образах Я гіршим став, лише в твоїх очах. Майбутнє, моє майбутнє Це я, це нарешті я. У твоїх очах уже не я, А тінь мого минулого.
Хотіла серце моє вкрасти Але я вернув собі його Коли непотребом для тебе стало, Тоді й надія, вся погасла Коли доля ця пропала.
Слова… слова, слова людини Це ніщо, це пустота Коли у них немає правди. Слова любові, слова ненависті Вони без значимі, вони безжальні Коли у них немає правди.
О, та велика сила слова, Як правдою воно цвіте. Недобре слово - то полова, За вітром пущене пусте...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")