Я подарую тОбі мрію, І ти побачиш наяву, В твоїх очах,я розумію, Як сильно я тебе люблю!
Я подарую тОбі мрію, Хвилини щастя на нас двох, В твої очах усмішку сію, Кохання наш з тобою вдох.
Я подарую тОбі мрію, І небо наше назавжди, Вогонь на землю я навію, Та ти кохання не спали.
|