Чи вічне в Вічності є те, Що для людей усіх святе? Чи переродиться у тлін Під небом вічних перемін? Чи неминуще промина, Коли сягне ріки оман? Чому безцінне тратить сенс І надважким здається хрест? Чи є у вічного межа? Де грань святого і бажань, Що спопеляють нам єство? Любов - чистилище для двох?...
Питань багато, не збагнем - Де шлях у пекло, де в едем. Та лиш в одному певна я - ЛЮБОВ - НАЙВИЩА СУТЬ ЖИТТЯ!
Одвічні запитання, що думку людську зворушують - кожен, хоч раз в житті, переймається ними. Є над чим думати нам усім." ЛЮБОВ - НАЙВИЩА СУТЬ ЖИТТЯ!"- ЗГІДНА!!!! глибоко- філософсьло, Наталь.
Наталь, не знаю чим можна ту глибину виміряти...часом мені здається, що я плитка як пательня, особливо у буденному побуті. А ти теми, що ти піднімаєш у поезії спонукає до пульсу думки. Дякую!!!
Часом людина переконана, що робить добро, а насправді кривдить ближнього... як тут бути? Вартує задумуватись, а ще - ставити себе на місце тих, з ким маємо справу, адже усе в цім світі нам повертається бумерангом...
Любов - чистилище для двох?... -- здається, так воно насправді і є... взаємочистилище для двох... фундаментальний висновок Ваш, не зважаючи на знак запитальний і трикрапку...
В даному контексті любов - не лише між чоловіком і жінкою, а й між батьками і дітьми, між братами і сестрами, між друзями і просто ближніми... Хоч деколи це "чистилище" швидше нагадує пекло...
"ЛЮБОВ - НАЙВИЩА СУТЬ ЖИТТЯ !" Цими словами ви ще раз підкреслюєте важливу значимість заповіді "ПОЛЮБИ БЛИЖНЬОГО СВОГО",а це не завжди просто .Мудрий вірш
У вічності немає меж, там зупиняє біг свій час, а тлінне квітне і живе допоки сонце в небесах. Глибинний філософський вірш, що спонукає до роздумів.Так і хочеться спитати: "Людино, хто ти, й де ти є?" А взагалі чудово.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")