Щастя? Що за дивне слово? Читала в книзі я про нього... Це велике жовте сонце, Що світить людям у віконце. Сонечко не взять за руку, Не досягнути цю науку І щастя ти свого не знаєш- Зрозуміти не встигаєш. У душі воно вирує, Арнаменти свої малює І в кожного воно єдине, Лиш особисте - з серця лине.
|