Довірлива,
ласкава, справедлива
І жадібна до
радощів земних, -
Мене до себе
поманила співом,
Та повела подалі
від усіх.
Тепер у світ
невіданий лечу я,
Смакуючи
кохання, мов бальзам.
За те, що маю
жінку і цілую,
Безмежно вдячний
долі й небесам…
11.09.12
|