Багато днів минуло й років Коли зустрілися ми знов І лиш тоді я зрозуміла, Була між нами лжелюбов.
Тепер вже здатна розпізнати Лукавість в погляді чи ні, Слова такі улеслуваті Гірчали пОлином мені.
Обійми рук вогонь пекучий Обпік і вмить все спопелив, Лишивши згарище у серці, А спомин довго іще тлів...
|