Чи є на світі щастя? - питають часом люди. І відповідь успішну не можуть віднайти. Бо,щоб пізнати щастя,потрібно постаратись, І всі життєві труднощі всміхаючись пройти. А щастя- воно поруч,лиш треба помічати: Ранкове чисте поле і сонце золоте, Чарівну ніжну квітку,безмежне синє море, І дорогу людину,що поруч з тобою живе. Чекай - обов"язково воно до тебе прийде, Лише зумій відчути це світле почуття. І все, про що ти мрієш,усе у тебе вийде І будеш ти щасливий усе своє життя. не вір тому,хто скаже,що щастя не існує, Душа людини тОї недобра і пуста, Бо щастя таки є,воно таки існує, І це є чиста правда, а не пусті слова.
Іриночко,моя квіточко,дякую за добрі слова і за чарівний букет.І питання: де Ви берете оцю красу,Підкажіть ,та й я буду дарувати людям таке диво.Спасибі!
Іриночко дуже вдячна за науку,ця послуга платна чи ні?Вибрала картинку і відправить її, нажавши на ліву сторону мишки.І малюночок піде,так я зрозуміла?Дуже вдячна,сонечко!
Ця послуга безкоштовна. Треба натиснути на картинку , а потім копіювати одну із ліній , яку будуть . Тільки треба знати на яку , на третю зверху. Після треба поставити " вставити" на коментар.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")