Дуже Вам вдячна,п.Роксолано, за конструктивний коментар.Помилка дійсно мала місце і я її виправила, при цьому відпало повторення. "Ликом"- означає не тільки лице чи образи святих, а як дає тлумачний словник - зовнішній вигляд, видима поверхня чогось...(лик Землі) Щодо "крик спішить у небеса" - саме спішить, щоб засвідчити, що душа вже почала свій шлях, а благословіння Святих... то ж воно і є той Святий покров, що провадить і оберігає душу, не тільки дитини, а вже й дорослого, до самого кінця.
пані Катю, прекрасна тема, відчувається стан емоційного піднесення, у якому вірш народжувався...
…То з нами ділиться душа Своїм Великим переходом, А крик спішить у небеса, Щоб звіт віддати перед Богом... - дивовижно, але пару годин тому до мене завітала моя знайома і якось випадково я завела тему, що коли людина народиться - вона мусить вдихнути - у цей момент вдиху - душа входить у тіло і починається Життя... власне - ми сьогодні про одне і теж - тільки я усно, а Ви - поетичним словом... гарний вірш... а ілюстрація - це просто ще одна поетична тема... дуже вдало, дуже! прекрасно і цікаво... браво Вам...
Дощ пізній так подібний на дощ ранній, Як перший день подібний на останній, А спільне для обох у них є крик...
Гарно написано, пані Катерино.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")