Ось 50-т , а більш як 30-ть в школі тому міцна й гаряча , наче грог. Я констатую фактом поневолі- у мене мама строгий педагог. Навчила множити, навчила і читати письма, граматики, ще декілька вимог та все як гра, а не научні грати, бо в мене мама справжній педагог. Ну з малюванням - там бувало гірше, сиджу і плачу, зовсім не Ван Гог. Сестру на поміч, а мене утішить бо мама дійсно чуйний педагог. Дітей дітей вона уже навчає, не пам"ятаю трьох чи чотирьох. Дивуюсь витримці і навіть вже не знаю, а може мама вічний педагог? ЇЇ шанують (чесно), свідок Бог- добро й мораль у кожнім дні і русі. Для всіх і всюди жінка-педагог, і тільки вдома любляча матуся.
|