Всі мрії вже давно в долоні, а радості, чомусь, солоні і щастя, наче прохолода. Та де в житті ця насолода?
Придбати можна все на світі і жити в буйнім розмаїтті, губити, потім догорати, та лиш любов свою лишати.
Все поміняється на краще, і покладе маленьке щастя до скриньки смуток у минуле, щоб у нудьгу не потягнуло.
|