Здійснити мрію… Здаватися не можна! Йти вперед. Повинен ти собі сказати Здійснити мрію, крізь стежину перешкод Незважаючи на все , невдачі подолати. Щосили прагнути натхнення Відкинути усю тривогу, Стерти з думок сумне будення, Залишити подалі насторогу. Щосили прагнути здійснити, Задумане собою вже давно, Віру в себе не зламати й не гнобити Мета вже близько. Ось воно! Залишилось рукою досягнути, Невже все хочеться покинути? Стільки зусиль, і позабути?! Невдачею поглинути? Усе покинути і не збагнути? Зійти так просто на узбіччя? В житті не легко щось здобути, Треба долати протиріччя. На роздоріжжі опинившись Зуміти правильний обрати шлях Сумніву і критиці не поступившись, Долати вірою у собі страх. Прагнення й бажання мають силу Вершину мрії осягнути Не покидати в серці віру, Зусилля допоможуть, все здобути!
|