босоніж ходити доволі корисно не тільки для думок, а й для тіла а загалом чудовий, добрий вірш! ааа, ще одне, Ви, мабуть, хотіли написати «в різнотрав'ї», а вийшло «в різнорав'ї»
І Ви вважаєте, що це правильно?...а я Вам скажу, що у писанні віршів є правила яких треба дотримуватись, як на благо вірша,видержуючи наголоси, так і читача, який не буде шпортатися при читанні. Отже розмір всього вірша повинен відповідати розміру першого катрена, який і відповідає вибраному стилю, хіба що останній може дещо відхилятися. З повагою.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")