Роздаю емоції задаром!
Підставляйте душі і ловіть
Радість, що із усмішкою в парі,
Щастя, що злітає у блакить.
Зла не дам, його в собі не маю,
А печаль, якщо вона і є,
Я в душі, на дні, її тримаю,
Доброта печалі не наллє.
Роздаю емоції задаром!
Упіймавши щастя, піднесіть
До небес, закрийте чорні хмари,
Подаруйте ближньому блакить!.
|