Комусь весна співає щастя пісню,
Приносить квіти, радість і любов,
Моя ж спізнилась,може прийде пізно?
А може й промине, кивне “агов”!
Давно вже не приходить, пролітає...
Ось ніби є, дивлюсь, а вже нема,
Тріпоче серце, знову й знов чекає,
Що хоч на день повернеться вона.
Хоч би ще раз лишила поцілунок,
На спраглих, нецілованих устах,
Відчути ще раз бажаний дарунок,
Той дотик сонця на моїх плечах.
|