Знов кохання прийшло, спогад юних років,
Обгорнуло теплом незабутим,
Дотик рук приласкав, стер непевність і гнів,
Знов весну нам вдалося відчути!
приспів
Кохання, мов солодкий сон,
Взяло мене в свої обійми,
Відчула рук твоїх полон,
Уста мої злились з твоїми.
Знов настала весна, в серці квітнуть сади ,
Знову пісня дзюрчить солов`їна ,
І ми разом в політ піднялися туди,
Де любов процвітала єдина!
приспів
Кохання, мов солодкий сон,
Взяло мене в свої обійми,
Відчула рук твоїх полон,
Уста мої злились з твоїми.
Нам не страшно, що падає лист восени,
Бо в їх шелесті чуємо пісню,
Як весна процвітала й кохалися ми,
Для кохання й зимою не пізно!
приспів
Кохання, мов солодкий сон,
Взяло мене в свої обійми,
Відчула рук твоїх полон,
Уста мої злились з твоїми!
|