Думки , бажання – лише запитання -
Про те де правда у людськім житті ;
мабуть даремні були поривання ...
Мораль і правда - у людській душі .
Красиві речі , одяг … - думка … сутність …
Безглузде , нам казали , - це … святе !..
на скелях щастя , мабуть розібємось ... -
Подує вітер , зірветься , впаде …
07.09.2013-8—23—22—
|