Дощ…, кохання…, парасолька...
Площа Ринок…Леви два…
Юр виблискує святково…
Починаються дива…
Дощ… кохання… парасолька...
Львів…, кав'ярня .., стук підков…
По бруківці … на підборах…
Поспішаємо у Собор…
Дощ…, кохання…, парасолька...
Ратуша…старий Нептун
Заблудитись не реально…
Де б сьогодні ти не був…
Дощ…, кохання…, парасолька...
Амфітріта…Тронний зал…
До театру завітайте…
Вишуканість тут і шарм…
Дощ…, кохання…, парасолька...
Бричка…Лексус… і трамвай…
Щастя тут на кожнім кроці…
Ти про це не забувай…
#поезія_Іванна_Осос
7.05.19
|