Вдячнічність душі - це дарована ніжність...
Так обіймає моя Вас душа...
Хоч десь далеко, для неї це близько...
В неї є вічність любить не спіша...
Можна зіграти симфонію вдалу...
Можна чудово озвучити вірш...
Тільки от ніжність й любові октави...
Як не малюй, ти не відобразиш...
Струни душі - це є арфа для Бога...
Тонкість чеснот, справедливості тон...
Ніжністю встелена в тон там дорога...
Й щира любов лиш звучить в унісон...
|